Subscribe:

Labels

2018. február 4., vasárnap

Szeretném, ha szeretnél 5. fejezet


Az utolsó előtti rész megérkezett, kellemes olvasást! :)




-          Megvagy – sziszegte a fülébe, Golf gyomra pedig enyhén felfordult a szagától. – Ő az én fiam!
-          Senki sem… veheti el tőlem. – Nevetett. – Az anyja megpróbálta… de semmit nem ért vele. A kis hülye mindig… visszatért hozzám. Annyira vágyott arra, hogy… szeressék.

Golf már fulladozott a férfi keze alatt, de ezek a szavak az elevenébe vágtak. Sosem merült fel benne, hogy Bank esetleg hiányt szenvedhet a szeretetben, hiszen mindig annyian vannak körülötte… mégis csalódnia kellett azokban, akik a legközelebb álltak hozzá…
Golf szédülni kezdett… már a kapálózás sem ment olyan erőteljesen…

Utoljára még arra gondolt, mekkora fájdalom lehetett Bank számára egy újabb családtag, aki veri… de ha lesz alkalma, jóváteszi…


-          Istenem… Istenem… mivel érdemeltük ki ezt? Mit tettem, hogy a gyerekeimet bántod?
-          Anya… - csúszott ki Golf száján, mire valaki megszorította a kezét.
-          Fiam – mormolta az apja. – Hogy érzed magad? – Mint aki sódert nyelt.
-          Jól… - Köhögött, majd lassan kinyitotta a szemét.
-          Kórházban vagy – tájékoztatta az apja, aki a jobb oldalán állt. – Attól tartottak, maradandó károsodást szenvedtél, de ez szerencsére csak vaklárma volt. – Megpaskolta a vállát. – Büszke vagyok rád. Amit Bankért tettél… az határtalanul önzetlen volt.

Golf nem szeretett volna több ömlengést hallgatni, sajnos azonban a következő pillanatban Bank anyja az ágyra borult.
-          Köszönöm – suttogta a könnyein keresztül, és a homlokához érintette a srác kézfejét. – Hálásan köszönöm, hogy megmentetted a fiam.
-          Hogy… van? – hörögte Golf.
-          Már őt is ellátták – felelte az apja. – Alszik, nem messze innen. – Golf lába már mozdult is, de a férfi megcsóválta a fejét. – Neked is pihenésre van szükséged. Majd később meglátogathatod.

Golf sosem szerette, ha kereken megtiltottak neki valamit, pláne most, mikor Bankról volt szó. Így hát amint biztos lett benne, hogy a szülők távoztak, lecsúszott az ágyról, papucsba és köntösbe bújt, majd csoszogva nekivágott a folyosónak. Egy lélekkel sem találkozott, ahogy elhaladt a kórtermek mellett. Némelyik ajtó nyitva állt, másokba az ablakokon keresztül kellett bekukucskálnia. Végtelennek tűnő idő múlva végül az utolsó kórteremhez ért, s azonnal felismerte Bank szuszogását. Halkan bezárta az ajtót maga mögött, de így is sikerült felébresztenie a másikat.

-          P’Golf! – A srác gyomra megremegett.
-          Igen – suttogta, ahogy megállt az ágy mellett. Bank összetört arccal próbált fókuszálni.
-          Jól vagy?
-          Igen.
-          De a hangod…
-          Nem számít. – Bank arrébb mozdult, Golf pedig befeküdt mellé.

Élvezte, hogy ismét magán érezheti a másik srác testmelegét. Egy darabig ebben a csendes melegben üldögéltek egymás mellett, aztán Bank feje egyszer csak Golf vállára bukott.

-          Miért csináltad? – kérdezte Bank halkan. – Miért jöttél el értem? – Golf erre egyértelműen nem tudott volna anélkül válaszolni, hogy felfedné az érzéseit. Habár, ha jobban belegondolt, ez a múltkori csókkal már alighanem megtörtént. – És még Jieb és Thom is… nem kellett volna…
-          Hagynom kellett volna talán, hogy tovább bántalmazzon? – szólt közbe Golf fojtott hangon. – Egyetlen apának sem lenne szabad ezt tennie a saját gyerekével. Te mégis mindig megbocsátottál neki… miért? – Habár Golf már tudta a választ, mégis szerette volna Bank szájából hallani.
-          Mert ő az apám. – Golf megállta, és nem horkantott fel. – Annyira szomorú volt, mikor elköltöztünk… anya már szóba sem áll vele. Nem akartam én is elhagyni. – A srác szipogott. – És… szerettem volna, ha… büszke rám, és szeret.
-          De hát annyian szeretnek téged! Mindenki, aki csak ismer, odáig van érted…
-          De nincs senki… aki csak az enyém lenne.
-          És azt gondoltad, hogy az apád megfelelő lesz erre a feladatra?
-          Magányos volt és szomorú… azt hittem, az összes szeretetét rám fogja zúdítani…
-          Megtette, csak éppen verések formájában. – Bank összerezzenve el akart húzódni, de Golf átkarolta, és magához szorította.

-          Válassz engem helyette! Én képes vagyok megadni neked… mindent…
-          P’Golf… ez nem vicces…
-          Nem is annak szántam. – Bank elfordította a fejét. – Talán undorítónak találod? Thommal bezzeg nem lett volna ellenvetésed…
-          Miről beszélsz? – értetlenkedett a másik.
-          Arról, hogy Thom rád hajtott! – vágta rá Golf, mire a torka nyomban tiltakozni kezdett.
-          Dehogyis! – tiltakozott Bank elkerekedett szemmel. – Barátok voltunk.
-          Nagy francokat! – morogta a nyakát dajkálva. – Csak az nem látta, akinek nincs szemgolyója. – Feszült csendet követően Golf rápillantott a másik kipirult arcára. – Azt akarod mondani, hogy fogalmad sem volt róla?
-          Nem. Úgy értem végig nagyon kedves volt velem, de… jó ég, talán bátorításnak vette a viselkedésem… pedig én már… - Megkísérelt arrébb húzódni, de Golf karja még mindig átfogta a vállát.

-          Te már… micsoda? – hajolt az arcához Golf, majd egy puszit nyomott a selymes bőrre.
-          P’Golf!
-          Tessék? – húzódott mosolyra a szája. – Hát nem azt szeretnéd, ha szeretnének?
-          Én…
-          Ne merészeld megcáfolni – susogta Golf. – Azt hiszem azok után, amit tettem érted, igazán megérdemlek egy esélyt.
-          Esélyt mire? – kérdezte Bank, és dacosan a szemébe nézett. Golf rótta magát, amiért nem vette észre hamarabb, milyen gyönyörű a másik.
-          Arra, hogy szeresselek. – És nem törődve Bank feldagadt szájával, rátapasztotta a sajátját.

Mivel ezúttal nem zavarták meg őket felbőszült apukák, a csók hosszúra nyúlt. Golf óvatosan mozgatta az ajkát, majd bevetette a nyelvét is. Otthonos és megnyugtató volt a karjai között tartani Bankot… kénytelen volt azonban visszavonulót fújni, amikor éledezni kezdett altájon is. Bank ködös tekintetéből ítélve neki is kellemes volt az akció.

-          Te… te tényleg engem akarsz?
-          Aha.
-          Utáltál.
-          Hülye voltam, sajnálom. – Belecsókolt a hajába. – Sajnálom, hogy bántottalak.
-          Rosszul esett, mert… annyira szerettem volna közel kerülni hozzád.
-          Még ennél is közelebb? – somolygott Golf. – Rajtam ne múljon! – És ezen Bank is nevetett.

Golfot igazság szerint egyáltalán nem zavarta volna, ha a szüleik így találják őket, Bank azonban meglepő erélyességgel zavarta vissza a saját ágyába.

A következő néhány nap tehát a következőképpen telt: napközben Golf kötelességszerűen gubbasztott a saját ágyában, és beszélgetett a hozzá betérőkkel. Amint viszont mindenki eltűnt, áttette székhelyét Bankhoz, aminek további csóklecke lett az eredménye.

Következő hét elejére már mindketten elég jól érezték magukat ahhoz, hogy elhagyják a kórházat, sőt, Golfnak az iskolába is vissza kellett térnie.

-          Micsoda? Alig tudok makogni. Köhöm… köhöm… - köhécselt, de a szüleiket ez nemigen hatotta meg. – Bank nélkül menjek? Mindenki rám fog szállni, hogy mikor jön már…
-          Mondd azt, hogy nyugodtan meglátogathatják – felelte az apja, de Golf eldöntötte, hogy csak a holttestén keresztül jöhet Bankhoz bárki úgy, hogy ő nincs jelen.

Bank persze közben csak vigyorgott, és a másik nem állta meg, a szülők távozása után azonnal megcsókolta. Dorombolni kezdett, ahogy Bank beletúrt a hajába.

-          El akarom mondani nekik – mormolta a gyógyuló ajkakra.
-          Tudom.
-          De neked még idő kell.
-          Igen.
-          Rendben. – Az ajtóból még visszakacsintott. – Majd behajtom rajtad.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése