Subscribe:

Labels

2017. október 22., vasárnap

A sziget szíve 8. fejezet


Utolsó fejezet. Nagyon köszönöm, hogy velem tartottatok, remélem élveztétek ezt a történetet a srácokkal! Találkozunk legközelebb! :)




-          Azt hiszem, tartozol némi magyarázattal.
-          Hm, csakugyan? – mormolta Nasir kedvese fülébe, ahogy együtt tekergőztek az ágyon. Izmos, meztelen, és jelenleg eléggé csatakos testük egymáshoz tapadt.
-          Csakugyan – nevetett Agron, és kisimította a másik tincseit. – Mi volt ez az egész az esküvővel?
-          Oh, ezt tényleg most kellene elmagyaráznom neked? – simította végig Nasir a férfi testét, mire az vigyorogva elütötte a kezét.
-          Nem a mienkre gondoltam, kisember! Hanem arra… arra a képtelen ötletre, amikor el akartál venni egy nőt. – Nasir ráhajtotta a fejét Agron mellkasára.
-          Apám szívességet kért tőlem… én pedig rábólintottam.
-          De mégis miért? – Hallgattak egy keveset.
-          A kutatásom kudarcba fulladt. – Nasir ezt először ismerte el hangosan, de úgy vélte, párja megérdemli, hogy tudja. – Nem találtam semmit… semmi nincs a sziget alatt, amit felhasználhatnánk. És ezek után… úgy éreztem, tennem kell valami hasznosat, ami másoknak is a javára válik. Így hát belementem, hogy elveszek egy nőt, és ezáltal rendbe szedem a családom hírnevét. – Mivel Agron percekkel később sem szólalt meg, Nasir végül ránézett.

-          Ennél nagyobb marhaságot rég nem hallottam – kezdte a férfi. – Természetesen megértem, hogy segíteni akartál a családodon… de nem kellett volna mindent magadra vállalnod. Szólhattál volna nekem.
-          Agron, szeretlek, de nem tudtál volna segíteni – mosolygott rá Nasir, majd a következő pillanatban érdeklődve kerekre nyílt a szeme, ahogy Agron föléje gördült, és lefogta a kezeit. Óvatosan ránehezedett, míg éledező férfiasságuk össze nem ért. Nasir nyelt egyet.

-          Mondd újra!
-          Mit? Azt, hogy… szeretlek? – kérdezte incselkedve.
-          Igen, pontosan azt. – Agron beharapta a másik alsó ajkát. – Halljam!
-          Szeretlek.
-          Én is szeretlek, kisember. És pontosan ezért tudtam volna segíteni.
-          Most már lényegtelen. Te vagy a társam, és ezt a családom is kénytelen lesz elfogadni.
-          Elmondod nekik, hogy nincs semmi a szigeted alatt? – érdeklődött Agron.
-          Mi értelme volna? Elég, hogy mi tudjuk…
-          Egyébként – vágott a szavába Agron, mialatt lehajolva csókolgatta Nasir nyakát -… talán a sziget alatt nem is találtál semmit, de fölötte igen. Nem igaz?
-          Óó, nagyon is igaz – hagyta jóvá Nasir, aztán összeszedte minden erejét, és átfordította magukat. Agron nagyot huppant a hátán, de egy percig sem ellenkezett a megváltozott helyzet ellen.
-          Mi a terved? – követte tekintetével a kisember ténykedését, aki végigsimította előbb a mellkasát, majd kezei közé fogta a férfiasságát. Agron szemei egy pillanatra lecsukódtak, de mivel semmiről sem akart lemaradni, újra párjára nézett. Nasir gyönyörű volt rajta ülve, meztelenül, hosszú haja szétterült körülöttük. Agron szíve újra összeszorult a csodálattól és a szerelemtől.

-          Kipróbálnék valamit… ha nincs ellenedre.
-          Amit csak akarsz – suttogta Agron, ugyanis volt egy halvány sejtése, mit is szeretne Nasir… és ez ellen neki egyáltalán nem volt ellenvetése.

Nasir annyira óvatosan bánt vele, mint egy porcelánbabával, amitől Agron szinte már úgy is érezte magát, mint valami törékeny holmi, amire mindenképpen vigyázni kell. A hasára fordult, párnát tett a feje alá, és csak élvezte, ahogy párja a hátát masszírozza. Pillanatokkal később valamilyen krém illatát is megérezte, és ahogy Nasir egyre erősebben dolgozott rajta, úgy tűnt el a testéből az utolsó csepp feszültség is, míg végül úgy tűnt számára, hogy folyékony halmazállapotúvá vált. Egy halk morgással a hátára hengeredett, mikor Nasir arra ösztökélte, aztán a szája már tele is volt a másik férfi nyelvével. Merevedése már figyelmet követelt, de Nasir nem hagyta magát eltéríteni; azon az útvonalon haladt, amit kijelölt magának, hogy a lehető legnagyobb gyönyört okozza Agronnak. Gyengéden feltolta a férfi két lábát, egészen a válláig, és hatalmasat nyelt, mikor feltárult előtte a hely, ahová be akart jutni. Izgatottan vette magához a szükséges felszerelést, és kezdte meg a tágítást. Eddig csak néhány alkalommal csinált ilyesmit, és a partnerei már előkészítve érkeztek hozzá, így most óvatosan, szinte túl óvatosan dugta be egyik ujját Agron testébe. Annyi krémet kent magukra, hogy a mozdulatot cuppogó hang kísérte.

-          Erősebben – kérte Agron lihegve. Szerencsére úgy tűnt, nagyon is élvezi a helyzetet; erős kezeivel megragadta a saját lábát, és feljebb húzta, hogy Nasir könnyebben hozzáférjen. – Ne finomkodj! Nem fogok összetörni…
-          Azt akarom, hogy élvezd…
-          Élvezem… veled mindent élvezek, Nasir. – A férfi érezte, hogy néhány csepp izzadtság végigfolyik a hátán, miközben egy második ujjat is csatolt az elsőhöz. – Ez az… még egyet…
-          Biztos vagy benne?
-          Máskülönben hogy teszed majd azt a gyönyörű farkadat a helyére? – A mondat vége elfúló nyögésbe olvadt, ahogy Nasir keményebben kezdte mozgatni az ujjait, majd ollózó mozdulatra váltott. – Bassza meg…
-          Az lesz a vége… - Nasir nyelt egyet, aztán kihúzta ujjait Agron előkészített testéből. Bámulta kicsit az előtte fekvő, teljesen kitárulkozott férfit. – Tudod… tényleg nem érdekel, hogy a kutatásomnak lőttek… mert találtam valami sokkal fontosabbat. – Végigfeküdt a férfi testén, majd addig igazította magát, míg férfiassága be nem csúszott a járatba. Mindketten felhördültek az élménytől, Agron pedig még erősebben húzta magához kedvesét.
-          És mit… találtál? – préselte ki magából két lökés között.
-          Egy… kapitányt, aki a tengerről érkezett… és aki nekem adta… a szívét.

-          És… a seggét is – egészítette ki lihegve. Nasir annyira nevetett, hogy kénytelen volt szüneteltetni a mozgását. – Ne merészeld abbahagyni! – A hosszú hajú férfi előrébb mozdult. Egymás szemébe néztek, és Agron biztos volt benne, hogy egy pillanatra megállt az idő, és csak ők ketten léteztek az egész világon. És ez neki pontosan meg is felelt.


Nevezzük ezt extra fejezetnek, mert néhányan kinyírtak volna, ha nincs benne szex... ugye??? :D

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése